Ripple-partner Terrapay får FINTRAC Canada MSB-lisens

Ripple-partner Terrapay har kunngjort sin intensjon om å styrke sin innreise i Nord-Amerika med en godkjent FINTRAC Canada MSB License. Dette er store nyheter, spesielt for en sektor som ser blockchain-teknologien revolusjonere seg selv, spesielt siden den globale bankens data for 2018, den overførte verdien fra Canada var så høy som $ 27 milliarder dollar.

Med Canada blant de mange landene for å se sin andel av digitale pengeoverføringer vokse, ser det ut til at et globalt trekk mot kontantløse økonomier er i gang.

For å kapitalisere på et så dynamisk overføringsmarked kunngjorde Terrapay sin MSB-registrering hos Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada (FINTRAC). Nevnte lisens vil legge til rette for selskapets grenseoverskridende betalingsinfrastruktur for å mobilisere internasjonale pengeoverføringer fra regionen i sanntid og til lave kostnader.

Tilsetningen av FINTRAC-lisensen, og dermed det kanadiske overføringsmarkedet, vil øke selskapets 45 regulatoriske og lokale lisenser, to milliarder bankkontoer og over 500 millioner mobile lommebøker i 100 land og 58 avregningsvalutaer.

Ettersom Canada tillater lovlig bruk av kryptovalutaer, er dette et viktig trekk for Terrapay, siden det nå potensielt kan bruke XRP for å lette betalinger over landegrensene.

Som påpekt av Brad Garlinghouse på den siste Swell-konferansen, har Ripple et globalt betalingsnettverk på over 200 finansinstitusjoner. Imidlertid utføres bare 20% av RippleNets transaksjoner ved bruk av XRP.

Terrapays kanadiske markedsundersøkelse, sammen med sin investering på 9,6 millioner dollar fra Prime Ventures, IFC og Partech for utvidelse til nye markeder, har ført til spekulasjoner om at XRP sannsynligvis vil bli brukt en gang i fremtiden.

Tildelingen av den nevnte lisensen vil sannsynligvis innebære enorme mengder internasjonale overføringer, alt fanget av Ripple Partner Company.

Author: admin