Miksi haluaisit tuntemattoman Bitcoin-lompakon ja miten se toimii?

„Se on upea lohkoketju“, yleinen yksimielisyys Bitcoinista. Sen lisäksi, että digitaalinen valuutta alkoi viime kädessä olla uskomattomia, se on myös erinomainen salausalusta. Sen ominaisuudet ovat aivan liian vahvat, jotta ne voidaan unohtaa kaikista puutteista huolimatta. Katsotaanpa totta, vaikka Bitcoinin käyttäminen nimettömästi on vaikeaa, se on mahdollista, mutta haastavaa.

Nykymaailmassa on vaikea salata henkilöllisyytesi oikein. Se johtuu siitä, että pakotat jättämään fyysiset tai digitaaliset sormenjäljet taakse. Bitcoin Code on luonnollisesti osa reaalitaloutta, ja kun käytät sitä, on aina vaikea olla tuntematon.

Bitcoin-liiketoimia ei luonteensa mukaan liitetä yksilöihin tai identiteetteihin. Digitaaliset osoitteet, jotka ovat aakkosnumeerisia merkkijonoja lohkoketjussa, ovat vakiona toiminnassa – kaikki sopimuksessa näkyvät henkilön henkilöllisyys, fyysinen osoite tai sähköposti.

Yksilön nimi voidaan kuitenkin tunnistaa myös julkisessa osoitteessa olevien yksityiskohtien ja IP-osoitteiden avulla. Voit kuitenkin suojata nimettömäsi ja tulla nimettömäksi henkilöksi tehokkaasti. On, jos voit harkita näitä esineitä.

Ja nimettömyyden menetys

Pelkästään monta kertaa päivässä paljastat henkilöllisyytesi. Esimerkiksi, paljastat henkilöllisyytesi kuluttamaan rahaa perinteisillä maksutavoilla, kuten veloitus- tai pankkitileillä. Tämä johtuu siitä, että sinulla on kaikki käyttämäsi finanssilaitoksen raporteissa olevat henkilötiedot. Paitsi, että myös joka kerta, kun lähetät sähköpostia tai vastaan varoja, pankki tietää kuinka paljon lähetät ja kenelle lähetät.

Siellä Bitcoin vaihtelee normista. Sen sijaan, että paljastaisi reaalimaailmasi identiteettiä, vaihdat vertaisverkkoa lähettäessäsi tai vastaanottaessasi valuuttaa. Se tarkoittaa vain sitä, että kolmas osapuoli ei ole mukana. Varat yhdistetään bitcoin-tiliin, johon ei ole liitetty yksityiskohtia.

Kolmannen osapuolen pois jättämistä koskevan vaatimuksen tarkoituksena oli alun perin antaa käyttäjille mahdollisuus toimia nimettömästi. Valitettavasti jotkut ihmiset kiertävät käyttöjärjestelmäänsä ja käyttävät sitä vääristä syistä. He haluavat pitää identiteettinsä suojassa, kun ihmiset tekevät väkivaltaa.

Seurauksena on, että Bitcoin antaa henkilöille mahdollisuuden ostaa ja myydä varastettuja tuotteita verkossa. Lainvalvontaviranomaiset eivät myöskään pysty selvittämään, kuka on vastuussa myynnistä.

Ohjelmistot ja laitteet, jotka ovat nimettömiä

Et koskaan edes tiedä, että joku tai jotain tarkkailee sinua, kun mietit sitä. Ensimmäinen askel on puolustaa itseäsi, kun luot salatun lompakon. Voit tehdä sen ostamalla edullisen kannettavan tietokoneen päästäksesi eroon painosta.

Bitcoinin nimettömä lompakko

Voit nyt itse rakentaa lompakon. Nyt olet siellä. Tämän siirron suorittamiseksi on saatavana erilaisia menetelmiä. Turvallisin tapa on mahdollisesti käyttää bitadress.org.

rahoitusta

Olemme nyt koko prosessin vaikeimmassa vaiheessa: taskunne rahoitus. Et todellakaan halua käydä verkkosivustolla, kuten Coinbase, tässä erityisessä tilanteessa. Ennen kuin lähetit kolikoita nimettömään osoitteeseesi, yhdistät pankkitilisi. Se ei ole älyllistä. Päinvastoin, helpoin tapa paikantaa kolikot on tavata joku muu, joka on valmis antamaan sinulle. Lisäksi silloin sinun pitäisi kuitenkin mennä suoraan kaverillesi polulle.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.