Mer enn $ 500 millioner Bitcoin reiser til Ethereum i år

En ny rapport fra kryptoforskningsfirmaet Messari viser at Bitcoiners kommer inn i DeFi.

Mye Bitcoin har gjort veien til Ethereum.

Over en halv milliard dollar, litt over 0,3% av Bitcoins totale forsyning, har blitt tokenisert på Ethereum akkurat i år

Denne Bitcoin byttes mot ETH-basert Immediate Edge og brukes i forskjellige DeFi-applikasjoner.
Forskning utgitt av kryptovaluta data firmaet Messari dag viser at mer enn en halv milliard dollar verdt av Bitcoin , eller 0,3% av den totale tilførselen, har blitt sendt til Ethereum i år. Grunnen? Sommerens ukuelige økning av desentralisert økonomi , eller DeFi.

„Med bare 0,3% av all bitcoin på Ethereum og DeFi blomstrende, er muligheten for desentraliserte broer mellom de to kjedene vanskelig å ignorere,“ tweeteth Messari.

Messari snakker om DeFi , kryptos varme nye ting som boomeranged kryptomarkedet ut av koronavirusstengingen. DeFi refererer til ting som ikke-depotlånsplattformer – tenk på dem som automatiserte banker – og tokens som sporer aksjer. I overkant av 9 milliarder dollar er låst i sine smarte kontrakter i dag, ifølge DeFi Pulse, en økning på 8 milliarder dollar (ja, i utgangspunktet alt sammen) på under tre måneder .

De aller fleste av DeFi-bransjen bor på Ethereum. Messaris poeng, som den forklarte i et blogginnlegg , er at Bitcoiners flytter pengene sine til Ethereum for å bli med på moroa

Det er fordi du ikke bare kan … bruke Bitcoin på Ethereum-baserte DeFi-protokoller. For å delta må Bitcoiners først låse deres Bitcoin i smarte kontrakter som gir dem Ethereum-baserte tokens som representerer Bitcoin, klare for dem å frittere på forskjellige DeFi-protokoller.

Et par tjenester eksisterer. Silicon Valley viktigste meglerfirma BitGos tilbud, WrappedBTC, ble lansert i januar i fjor. Det er en forvaringstjeneste, noe som betyr at du må overlate pengene dine til BitGo. Det er 456 millioner dollar i sine smarte kontrakter, per beregningssted Coin Gecko .

DeFi-native protokoller eksisterer, men de er veldig nye – å få blockchains til å jobbe med hverandre på en ikke-frihetsberøvende måte er fortsatt en stor utfordring i bransjen.

DeFi-firmaet Keep har et ETH-basert Bitcoin, tBTC. Men det gikk frakoblet bare dager etter at det ble lansert i mai 2020 etter at en feil ble funnet i koden . 17. august sa teamet at en revisjon ble fullført for omtrent to uker siden, og at den skulle komme ut de neste par ukene.

Rens protokoll er imidlertid live. Til dags dato har det „lagt til rette for mer enn 380 millioner dollar i volum mellom kjeder,“ sa Messaris Ryan Watkins i sitt innlegg.

Likevel er 0,3% av Bitcoin omtrent 664 millioner dollar, i henhold til dagens priser. Men Bitcoins hele markedsverdi er 221 milliarder dollar . DeFi er varmt, men ikke så varmt.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.