Bitcoin – het vermogen heeft meer dan $10.000 nodig om een All-Time High in te stellen.

Bitcoin – de stroomvoorziening heeft meer dan $10.000 nodig.
Finmax
Bitcoin en zijn prijs zijn een gesprek van de stad van de investeerder vanwege de recente volatiele beweging. Het was tijdens het weekend toen de grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie werd gezien die boven de $11k verhandeld werd, terwijl er momenteel een steile dip is opgetreden waarbij BTC meer dan 3% verloor van de hoogste van gisteren tot de laagste, vandaag tot het moment van schrijven.

De koersbeweging van de Bitcoin is voor een groot deel te wijten aan vraag- en aanbodkrachten die uiteindelijk leiden tot een verandering in de prijs van de crypto. Deze twee zijn echter niet de enige factoren achter de verandering in de prijs van BTC. Crypto Code Er is een meerderheid van de factoren die verantwoordelijk zijn voor de prijsdynamiek van de Bitcoin- en cryptokringen. Desalniettemin is het huidige marktsentiment negatief, maar de Bitcoin is als activa een voorloper op indexen als de S&P 500, NASDAQ, goud, enz.

Finmax BTC

Het was echter in het weekend, toen de munt de troon besteeg, en het was toen dat het doel op korte termijn duidelijk werd bij $11,5k. Op dit moment is het terug naar de handel rond de $10.6k op het moment van schrijven. Bovendien is Bitcoin in dit jaar tot nu toe beïnvloed door meerdere factoren, waarvan Coronavirus Pandemic de belangrijkste is; het heeft echter ook sterke steun gekregen. Maar gedurende ongeveer 11 weken werd BTC verhandeld tussen $9 en $10.000, wat de langste consolidatieperiode tot nu toe is geweest. Het was tegen het einde van juli en in de voorgaande maand toen de BTC-prijs een hoge vlucht nam, waarbij we niet wisten dat deze in de volgende range zou dalen voor een consolidatie, d.w.z. tussen de $10.000 en $11.000.

We kunnen niet voorbijgaan aan het feit dat de Bitcoin-prijs in de voorgaande maand tot $12,5 duizend aanzwengelde met alle bullish forces en prijsherstel op dat moment. Echter, alle vergezochte winsten gingen verloren toen de beren binnenkwamen sinds het begin van de lopende maand. De recente scherpe daling heeft geleid tot een volledige bearish divergentie na een psychologische bullish beweging boven de $11.000 in het weekend.

Na de eerste factor – de pandemie – zullen de Amerikaanse verkiezingen waarschijnlijk de meeste invloed hebben op de prijs van Bitcoin en zijn soortgenoten vlak voor het begin. Als de huidige beweging van BTC echter wordt ondersteund door een opmerkelijk herstel, kunnen we een piek verwachten boven $12.000 voor het volgende einde van de maand en een aanhoudende handel daarna. We kunnen echter niet voorbijgaan aan het feit dat BTC meer dan $10.000 aan versterking nodig heeft om de All-Time High te doorbreken, die ieders ogen heeft.

Dieser Beitrag wurde unter Blockplattform veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.